donderdag 20 november 2014

Grafstenen met Swarovski kristallen

Echte Swarovski kristalletjes verwerkt in een grafsteen

Zuil voorzien van meerdere kristalletjes
i.c.m. Airbrush werk
Grafstenen worden steeds persoonlijker en meer bijzonder. Sinds enige tijd maken wij ook grafstenen met hierin Swarovski kristallen verwerkt. Deze kristalletjes geven een bijzonder effect als er licht op schijnt.




Bevestigen van kristalletjes op een grafsteen

In de grafsteen worden kleine gaatjes geboord. Deze gaatjes worden met een speciale dremel bewerkt zodat de kristalletjes er precies inpassen. De kristalletjes worden met een speciale zeer sterk verlijmende kit bevestigd. Door onze vakmanschap is deze kit op geen enkele wijze zichtbaar. De kristalletjes zitten muurvast op de grafsteen bevestigd.


Veel, enkele of slechts een Swarovski kristalletje op een grafsteen?

Hoeveel Swarovski kristalletjes er in een grafsteen verwerkt worden is afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Soms kan slechts één kristalletje een subtiele benadrukking zijn van iets. Bijvoorbeeld bij een gravure van een roos, door in de knop een kristalletje te verwerken. Bij een hartje kunnen meerdere kristalletjes de vorm van een hartje maken. Zo zijn de mogelijkheden divers.


Voorbeelden van grafstenen met Swarovski kristallen

Hieronder ziet u grafstenen met Swarovski kristallen gemaakt door Eijgelaar Natuursteen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons bezoeken in Almelo, Amstelveen, Apeldoorn, Barneveld en Kampen.

Grafsteen met Swarovski kristalletjes verwerkt op de linker zuil en op de vaas vooraan

Dubbel grafmonument met Swarovski kristalletjes verwerkt op o.a. de letterplaat, de dekplaat, de vazen en lantaarns

Uitgehakte engel met Swarovski kristalletjes verwerkt in de krans in het haar (zie onder)




Bekijk meer voorbeelden van grafstenen met Swarovski edelstenen

1 opmerking: